• Tarwezand 2, 3195 KS, Pernis
  • +31 10 231 44 70
+31 10 231 44 83
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
atlantic-logo-1.jpg

Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij B.V.

Bunkering en transport.

Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij B.V. heeft haar eigen veelzijdige vloot die bestaat uit tien bunkerschepen, variërend in grootte van 1.400 tot 8.700 ton. Deze bunkerschepen worden gebruikt voor de bunkering van zeeschepen en transporten tussen terminals. De grote schepen worden veelal ingezet voor de zogenaamde zwarte producten, de schepen tot 1.600 ton voor vervoer en leveringen van smeer- en gasolie.


Wij benutten alleen topkwaliteit schepen, die op het gebied van technologie en veiligheid, volledig aan de gestelde milieueisen voldoen. Onze schepen zijn in bezit van het Green Award.


Dubbelwandige schepen om de leefomgeving te beschermen.

Hoogwaardig dubbelwandige schepen, type-C, met de mogelijkheid om lading te verwarmen, hoge pompcapaciteit tot 1.600 kuub per uur, real-time product monitoring, pompdruk beveiliging, back-up systemen en een gekwalificeerde bemanning. En niet te vergeten, levering op de afgesproken tijd.


Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij B.V. heeft een eigen technische dienst en veiligheid adviseur die dag en nacht ondersteuning kunnen bieden aan de vloot indien nodig. De bemanning aan boord van de schepen is bekend met de opgestelde bedrijfsprotocollen en wordt periodiek getraind en bijgeschoold.
 

Verbetering stopt nooit.

Om aan de eisen en de klanttevredenheid te blijven voldoen, zetten wij ons continue in om te verbeteren waar nodig is. Het bedrijf heeft een QHSSE beleid waar zowel de bemanning en het personeel op kantoor bekend mee is. In nauwe samenwerking met onze veiligheidsadviseurs kijken we altijd naar punten die beter kunnen. Deze verbeterpunten worden na evaluatie opgenomen in ons kwaliteitshandboek.

Het kwaliteitshandboek schept dan ook een duidelijke focus over onze bedrijfsvoering die gericht is op het veilig vervoer van de gevaarlijke stoffen over de Europese waterwegen.

Technische dienst

+31 10 231 44 80

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Personeelszaken

+31 10 231 44 81

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u een vraag?

E-mail ons rechtstreeks of bel voor meer informatie over onze diensten en producten.

Houder van het ISO 9001:2015 certificaat
ISO-9000.png
Adres

Tarwezand 2, 3195 KS, Pernis-Rotterdam

phone
Algemeen nummer

+31 10 231 44 70

mail_outline
Email
info@oal.nl
Noodnummer

+31 10 231 44 83